Suurisilmäinen Wicked Violetta hukuttaa kaikki glitteriin! Hän on tuonut Akaaseen nakubaletin ilosanomaa jo useamman vuoden ajan, eikä aio hidastaa tahtiaan ennen kuin on aiheuttanut vielä vähän lisää hämminkiä.

Violetta heilahti Akaan ensimmäisessä Pridessä ja on hyvin otettu, että hänet pyydettiin taas mukaan. Tällä kertaa näemme burleskia k-18 iltatapahtumassa.

instagram: @wickedvioletta

Eräänä kauniina päivänä 11 vuotta sitten lapsitaikuri antoi ilmapallosta tehdyn kukan satunnaiselle ohikulkijalle. Tämä ihminen vaikuttui niin kovin, että kotiin päästyään purki kukan, osti palloja ja alkoi tuijottaa YouTubesta ilmapallovideoita. Näin syntyi Rouva Ilmanhenki, joka siitä asti on kiertänyt erilaisissa tapahtumissa viihdyttäen lapsia, aikuisia ja jotain siltä väliltä. Haluaisitko sinä kenties kukan, leijonan, dinosauruksen tai muun upean ilmapallohahmon? Akaa Prideilla se on mahdollista.

Drag King Zoey Saturn on kotimainen queer-rokkari, joka on kierrellyt Pride-lavoilla vuodesta 2021 alkaen. Zoey rokkaa menneiden vuosikymmenten hittejä häpeilemättömällä Pride-ylpeydellä, maskuliinisuudella leikitellen.

instagram: @zoeysaturn

Hanna Hysch! on runoileva muusikko Akaan Viialasta. Hänen taiteensa kantava teema on sisäisten ja ulkoisten kriitikoiden vaientaminen. Prideilla/Iltajuhlassa kuullaan leikittelevääkin lavarunoutta kahdesta kokoelmasta (Kehuttu, Hämmennetty) sekä Hanna Hysch!:n omia suomenkielisiä kappaleita pianosäestyksellä.

Instagram: @hanna_hysch

Facebook: Hanna Hysch

Koen tämän Akaa Pride 2024 suojelijan tehtävän ihmisenkokoisena kunniatehtävänä. Tämä on minulle henkilökohtaisestikin tärkeää, koska edustan myös itse sukupuoli-identiteetiltäni vähemmistöä. Lisäksi on upeaa, että olen tässä tehtävässä paitsi yksityishenkilönä niin myös kirkon työntekijänä. Akaa Pride -tapahtumassa on kyse Ihmisyyden juhlasta. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo kun ovat yhteisen ihmisyytemme luovuttamaton perusta – olipa uskonnollinen tai poliittinen kantamme mikä tahansa. Ihmisoikeudet eivät ole myytävissä – eivät mistään hinnasta! Ihmisen elämä on pyhää – kaikkien ihmisten! Ollaan ylpeästi ihanan erilaisia – sateenkaaren kaikissa väreissä!

Tapahtumassa Kirkko-Harri pitää meille sateenkaarihartauden ja kuulemme myös musiikkia Tuija Peltokosken säestämänä.

Näyttelijä Lassi Alhorinne on toijalalainen paluumuuttaja. Hän on myös teatterin opettaja, joka opiskelee Rosen-menetelmää sekä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. 

Akaa Pridessa hän tuo Toijalan torille Eino Leinon päivän tervehdyksen sekä juontaa iltajuhlan Viialan Sampolassa.

Kotisivut osoitteessa www.lassialhorinne.fi

Kuvataiteilija ja musiikin monitaituri Nosfe on iltajuhlan yksi DJ. Nosfe soittaa  italo- & finndiskoa, hi-nrg-musiikkia, synthpoppia yms.

instagram: @nosfeh

Sateenkaari-klovni Queerie kiertää torilla / tapahtuma-alueella ja levittää sateenkaari-iloa yleisöä kohdaten ja hiukan myös kujeillen.

Jo yli 15 vuotta dekkien takana puuhastellut elektronisen tanssimusiikkiskenen xl8r tunnetaan muun muassa taannoisen Harder.fi-kollektiivin perustajana ja uraauurtavasta työstään visuaalien parissa VJ Move -alteregonsa parissa.

Nykyään musiikillisesti xl8r keskittyy moderniin technoon aivan laidasta laitaan ja häneltä tullaankin kuulemaan sitä varsin laajakirjoisesti minimalista happotechnoon.

instagram: @xl8r

Elias is a mess on Tampereella asuva taiteilija, joka on tehnyt musiikkia koko ikänsä. Aiemmista improvisoiduista live-esiintymisistään poiketen hän on valmistellut Akaa Priden keikalle visuaalisen ja musiikillisen kokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kesäyön diskossa voit unohtaa murheet ja heittäytyä musiikin kyytiin; meillä on vain tämä hetki.

instagram: @eliasisamess

 

DJ Preal uskoo vahvasti musiikin voimaan ylittää kielen ja kulttuurin rajat yhdistämällä ihmisiä tanssilattialla kohti yhteistä rakkauden ääntä. Hänen dj-settinsä on melodista deep housea, ja se on suunniteltu herättämään tunteita ja luomaan mukaansatempaavan kokemuksen yleisölle. 

Dj Preal sekoittaa settiinsä live-instrumentteja kuten haitaria ja pianoa.